Előétel: Tökmagkrémes falatok Balaton-felvidéki sajtválogatással
Főétel: Kemencés barbeque tarja burgonyapürével
Desszert: Házi diós és kakaós kevert.
A program 17 órakor kezdődik.
Helyszín: Dobosi Pincészet és Vendégház
8272 Szentantalfa Fő utca 81.
Márciusi borvacsorájukon szakmai útmutatóval 4 különböző Olaszrizling kerül a poharakba. Az előétel során összehasonlítják az azonos és különböző évjáratú rizlingeket melyekhez kiválasztják a legjobb sajt párokat is. A főétel és a desszert mellé további 4 bor kerül bemutatásra. Természetesen a mindig nagy érdeklődést övező pincelátogatás és tartálykóstoló sem marad el!
A program hossza 3 óra.
Ára: 7000 Ft/fő
Szállóvendégeik 1000 Ft/fő kedvezményben részesülnek
Férőhelyek korlátozott számban foglalhatóak, így kizárólag előre bejelentkezett vendégeik vehetnek részt a vacsorán.
Jelentkezni lehet: info@dobosipinceszet.hu
+36306402770 , +36709420924