I. Vad- & Borvacsora – Bakonyból Örvényesre

Mikor:
2019-10-26 @ 18:00 – 21:00
2019-10-26T18:00:00+02:00
2019-10-26T21:00:00+02:00
Hol:
Huszár Vendéglő
Malom utca 4.
Örvényes
8242

Forrás: https://www.facebook.com/events/1201297763413914/

Bakonyból Örvényesre: A Bakonyban megtalálható javakat az asztalra tesszük Nektek Horváth Viktor – séf úr – ötletei alapján! Mellette előadást hallgathattok a pincészetről, egy helyi zenész hangszeren játszik, a mosolygós felszolgálóink meg csak Veletek foglalkoznak – az est zártkörű lesz, a’la carte vendégeket nem fogadunk.

Megrendezzük újabb tematikus estünket az I. vad- & borvacsoránkat a szentantalfai Dobosi Pincészettel. Közösen az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület tagjai vagyunk -aki nem ismerné- ez a tagság egyet jelent a minőséggel, elhivatottsággal és a szakértelemmel. Büszkék vagyunk rá, hogy ehhez a körhöz tartozhatunk.
Borvacsora közben Dobosi Győző tart előadást pincészetükről, a bio gazdálkodásról, a 2019-es évről illetve a fogásonként érkező borokról.
Az örvényesi Tímár András közben harmonikán és pánsíp hangszeren játszik.
Személyszállítási partnerünk a balatonfüredi Joci Busz kisbuszai: akik a környékről érkeznének és igénybe vennék szolgáltatásukat, kérjük hívják a +3670-557-9770 telefonszámot (Minél többen érkeznek egy adott területről, annál kedvezőbben tudnak szállítani).
A vendéglőtől 100 méterre található vendégházunkban szállást foglaló vendégeink 1000 Ft/fő kedvezményben részesülnek.
Ha valaki a #vendégházunkat venné igénybe jelentkezzen a Huszár Vendégház Örvényesnél!

ÉRKEZÉS:
18:00-18:15

KÖSZÖNTŐ:
DOBOSI GYŐZŐ
~18:15

ÉTEL & BOR

Üdvözlő ital: Bio Olaszrizling 2019

ELŐÉTEL: Szarvastatár & Vadkacsa pástétom
Bio Hegybor Olaszrizling 2017 – Nivegy-völgy

LEVES: Fácán leves
Bio Sauvignon Blanc

FŐÉTEL:
Szarvasbélszín & burgonya variációk
Bio Cabernet Sauvignon 2017

DESSZERT:
Feketeerdő pohár desszert
Bio Cabernet Sauvignon Rosé

VÁRHATÓ BEFEJEZÉS:
~21:00

Az asztal foglalás foglalási sorrendben történik, ha megvan a közel 50-60 fő akkor a foglalást lezárjuk, érdemes tehát minél előbb foglalni. Túljelentkezés esetén is felvennénk az adatokat, arra az esetre, ha valaki lemondaná mégis.

A részvétel előzetes asztalfoglalás után lehetséges. Asztalfoglalás (korlátozott létszámban) október 23-ig. Vendégház- és/vagy asztalfoglalás telefonon: +3687449072
E-mailben: huszar@huszar.info vagy
Facebook üzenetben.

A menü ára:

8990 Ft. / 4 fogás ● 5 bor (100 ml)
6990 Ft. / 4 fogás
4490 Ft. / gyermekmenü
(Az ár az Áfa-t tartalmazza, szervízdíjat nem számolunk fel)

Tisztelettel,
A Huszár vendéglő csapata