Tihany
Felsőkopaszhegyi út 35
8237 Magyarország
Magyarországon a disznótor, rendszerint télen, a karácsony előtti, illetve a januári hideg napokban a parasztháztartások egyik legnépszerűbb tradíciója, amely manapság a városi emberek számára népszerű turisztikai és hagyományőrző élménnyé vált.
Fűszerkert Éttermébe sem lesz ez másképp. Disznót ugyan nem vágnak, de igazi kulináris ételekkel készülnek. A fogások mellé a borokat a Gyukli Pincészet biztosítja. Az ökológiai művelésű balatonfüredi ültetvényein termelt magas minőségű nedűket Gyukli Krisztián mutatja be.
Időpont: 2018.01.13.
Kezdés: 19 óra
Menüsor:
Kocsonya, citromos rukkola ~ Gyusecco 2016
Orjaleves ~ Olaszrizling 2015
Véres hurka, zsályás kolbász ~ Cabernet Sauvignon Grandioso 2015
Mangalica szűz céklarizottó, diós jus ~ Solaris bio 2016
Gesztenyés créme brulée ~ Szürkebarát aszú 2013
A menüsor ára borokkal együtt a szálloda vendégei részére: 9.900 Ft/fő + 12% service díj
Külsős vendégek részére: 12.900 Ft/fő + 12% service díj
A rendelkezésre álló helyek száma korlátozott, ezért a foglalásokat a beérkezés sorrendjében rögzítjük.
Asztalfoglalás: +36 30 605 6311; karolina.fuszerkert@gmail.
Szeretettel várunk!