Kedves Vendégeink!
Ígértük az október 21-i borvacsora menüjét, íme:
Welcome: Rosé 2016
Előétel: Petrányi ízelítő: tatár, zöld fűszeres túrókrém, kacsamájpástétom
Olaszrizling 2016
Főétel:
Áfonyás, vörösboros vadragu, burgonyafánk
vagy
Fogas roston erdei gombával, rizzsel
vagy
Céklás zöldségfasírt, basmati rizzsel, házi majonézzel
Desszert:
Csopaki körte (vaníliafagyival és házi karamellel)
vagy Sajtízelítő
Fogashoz: Szitahegy Kódex Olaszrizling 2015
zárás: meglepetés
vagy törköly vagy Késői szüret Olasz 2008
Az early bird jegyek elfogytak, elővételes jegyek megvásárolhatóak: http://shop.eszakipart.hu/…/herczeg%20agnes%20a%20petranyi%…
várjuk kedves vendégeinket sok szeretettel!