Alkotótábor – 2019.07.11-14.

Kedves Érdeklődők!

Sok szeretettel hívjuk Önöket a
“III. ODKERÁMIA
ALKOTÓTÁBOR felnőtteknek és családoknak” eseményünkre
a Balaton-felvidéken, MENCSHELYEN,
2019. július 11-14-ig.

A táborban KERÁMIÁT szabadon lehet alkotni. Ékszereket, használati tárgyakat, szobrokat, díszeket készíthettek korongozva, lapokból nyújtva, szalagokból felrakva. Csak a képzelet szab határt a lehetőségeknek. A munkához minden eszköz a rendelkezésre áll, a szükséges szakmai segítséget megadjuk kezdőknek, haladóknak egyaránt.

TEXTILFESTÉS is lesz (ami nálunk növényekkel való festést jelent) Frecot Emesével, aki a Bakonyból a Vácza-Kő Majorból érkezik hozzánk.

Az alkotótábort a mencshelyi Életvirág Vendégházban tartjuk, az alkotás a pajtákban, szabadtéren és a vendégháztól pár méterre található közösségi kerámia műhelyben folyhat.

Itt a Balaton közelében nyár közepén rengeteg az esti program, mozi, koncert, nyári színház. Bármikor le lehet ruccanni a közeli strandokra, igény esetén ezeket is közösen megszervezzük.

A táborba elsősorban felnőttek, vagy családok jelentkezését várjuk, mivel az éjjel-nappali gyermek felügyeletet nem tudjuk vállalni.

RÉSZVÉTELI DÍJAK -KEDVEZMÉNYEK:
Felnőtteknek 12000 Ft/nap
Gyermekeknek (12 éves korig): 6000 Ft/nap
A családos kedvezményeket egyénileg tudjuk megbeszélni

A részvételi díj tartalmazza a foglalkozások teljes költségét, anyaggal, égetésekkel együtt.
A foglalkozásokat naponta 10-16 óra között tartjuk, de az önálló alkotást bármeddig lehet folytatni éjjel-nappal a négy napban

Szálláslehetőség:
A vendégházban maximum 16 fő elhelyezésére van lehetőség, három hálószobában és a galérián. A vendégház három fürdőszobával, egy konyhával és két pajtával, hatalmas kerttel, csillagos éjszakával rendelkezik. Díját a napi szállóvendégek arányában osztjuk, kb 2000-4000 Ft között lehet számolni személyenként.

Étkezés:
Naponta a foglalkozások közben egy ebédszünetet tartunk, amikor egy kis nyári ebéddel vendégeljük meg a résztvevőinket. Ezen kívül ásványvíz, szörp, kávé korlátlanul fogyasztható.
A faluban sajnos sem bolt, sem más étkezési lehetőség nincs, így a reggelit célszerű közösen megoldani. Vacsorázásra számtalan lehetőség nyílik a közeli települések vendéglőiben, de a vendégház konyhája is használható.

Jelentkezés, további információk (fizetési lehetőségek, határidők):
Ottmár Dóra – 70/4519497, ottmardora@yahoo.com,
https://www.facebook.com/odkeramia/